19
دو شنبه 13 آبان 1398
شماره 7798
درنگ2
23023607
02123023901
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم
ویژه
اگر ساکن شهرهای بزرگی مانند تهران، مشهد و... باشید برایتان عجیب نیست که هر چند سال یا حتی چند‌ماه یک‌بار بیلبوردهای شهر پر شود از تبلیغ برای رونمایی از یک مال جدید. مال‌ها با هیبت خاص خود در شهرها قد علم می‌کنند و زیر سایه‌شان فرصت نفس کشیدن برای مغازه‌ها و واحدهای صنفی کوچک باقی نمی‌ماند.
رستوران‌داری از آن مشاغل وسوسه‌کننده است. کسب‌وکاری که خیلی‌ها آن را سودده می‌دانند و بر این باورند که تاسیس یک رستوران می‌تواند بهترین کار برای هدایت سرمایه‌شان باشد.
بررسی علت‌های شکست کسب‌وکارهای نوپا در گفت‌وگو با نایب‌رئیس اول اتاق اصناف ایران

شکست‌نخوردن درکار صنفی سخت شده است

سرمایه در گردشی که توسط افراد جامعه بین اصناف می‌چرخد، روزبه‌روز کمتر می‌شود
​​​​​​​  دست بالای دست بسیار است. دست بالای دست آنقدر بسیار است که دیگر دستی به دست‌های دیگر نمی‌رسد. این را جلال الدین محمد شکریه- نایب‌رئیس اول اتاق اصناف ایران- مهم‌ترین علت شکست کسب و کارهای نوپا می‌داند.