• پنج شنبه 25 دی 1399
  • الْخَمِيس 30 جمادی الاول 1442
  • 2021 Jan 14
چهار شنبه 21 شهریور 1397
کد مطلب : 30383
+
-

نخوردنی‌های دوران بارداری

سلامت
نخوردنی‌های دوران بارداری

صدف کوهکن |متخصص تغذیه

3‌ماه اول بارداری از پرریسک‌ترین هفته‌های بارداری تشکیل شده است. مصرف برخی خوراکی‌ها با بالا‌بردن ریسک سقط جنین یا احتمال مسمومیت‌های غذایی ممکن است برای مادران باردار مشکل ایجاد کند. زنجبیل، زعفران و کافئین بیش از حد که در چای و قهوه موجود است، از این مواد غذایی است. ماهی‌ها ازجمله ماهی تن و صدف دریایی که حاوی مقادیر بالایی جیوه است، مایونز یا خوراکی‌هایی که حاوی تخم‌مرغ خام یا ماهی‌ها و گوشت‌های خام یا نیمه‌پخته به‌دلیل احتمال آلوده‌بودن به سالمونلا از دیگر مواد خوراکی است که باید هنگام بارداری از آنها پرهیز شود.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید