• پنج شنبه 9 اسفند 1403
  • الْخَمِيس 28 شعبان 1446
  • 2025 Feb 27
پنج شنبه 9 اسفند 1403
کد مطلب : 250075
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/X635l
+
-

رکود در آلمان ادامه دارد

بر اساس اعلام بانک مرکزی آلمان، اقتصاد اول اروپا طولانی‌ترین رکود ۲۰سال اخیر را ثبت کرد. اقتصاد آلمان به عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا برای دومین سال متوالی کوچک شد. هزینه‌های بالای انرژی و چشم‌انداز نامطمئن اقتصادی به بخش تولید در آلمان ضربه سنگینی زده است.

قطعی گسترده برق در شیلی، تولید معادن مس این کشور را که بزرگ‌ترین صادرکننده جهان است، متوقف کرد و سانتیاگو، پایتخت را در تاریکی فرو برد.  این قطعی برق که باعث اعلام وضعیت اضطراری شد، به دلیل مشکل یک خط انتقال برق بود.

«بانک اروپایی بازسازی و توسعه»  هشدار داد صنایع اروپایی که از هزینه‌های بالای گاز و رقابت با کشورهای دیگری مانند آمریکا، رنج می‌برند، با سال‌ها عدم اطمینان در برنامه‌ریزی آینده خود مواجه هستند.

یک قاضی فدرال آمریکا اعلام کرد شرکت «متا» باید با شکایتی روبه‌رو شود که مدعی است مالک فیس‌بوک و اینستاگرام ترجیح می‌دهد نیروی کار خارجی را استخدام کند، زیرا می‌تواند کمتر از کارکنان آمریکایی، به آنها دستمزد بدهد.

ایتالیا به دنبال تحقیقات مالیاتی، ۱۲.۵ میلیون یورو (۱۳میلیون دلار) مالیات از شبکه اجتماعی «ایکس» ایلان ماسک، مطالبه کرد.  این پرونده، از این نظر اهمیت دارد که به نحوه فراهم کردن دسترسی شبکه‌های اجتماعی به خدمات خود اشاره دارد.

قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار آسیا، در پی انتشار آماری که کاهش ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته را نشان داد، از پایین‌ترین سطح دو ماهه، بهبود یافت و صعود کرد. 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید