ترفندهایی برای تهیه خورشتهای اناری در روزهای پاییزی
ترشمزههای آبدار
مهدیه تقویراد
دانههای قرمز اما ترش و شیرین انار جان میدهند برای تهیه خورشتهای پاییزی. خورشتهایی که دانههای انار پایه اصلی آن را تشکیل میدهند و به رنگارنگشدن سفره خانواده کمک میکنند. انار غیر از اینکه یک میوه خوشمزه و هیجانانگیز است یک ماده غذایی خوشرنگ و لعاب هم هست که در انواع خورشتها مورد استفاده قرار میگیرد. این روزها که انار در هر مغازهای پیدا میشود از دانههای قرمز انار آن برای تهیه خورشتهای پاییزی استفاده کنید.