• شنبه 3 آذر 1403
  • السَّبْت 21 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 23
شنبه 3 آذر 1403
کد مطلب : 241205
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/nZvWD
+
-

انارپلو با کوفته‌ریزه

انارپلو با کوفته‌ریزه



مواد لازم
  برنج: 2پیمانه    دانه انار: یک‌ونیم لیوان   پیاز: یک عدد    گشنیز خرد شده: نصف لیوان   زعفران دم کرده: به میزان لازم   زرشک: به میزان لازم   ادویه پلویی: به میزان لازم

مواد لازم برای کوفته ریزه
  گوشت چرخ کرده: 250گرم    کره: به میزان لازم   زعفران دم کرده: به میزان لازم   پیاز: یک عدد متوسط   نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم   رب انار: یک قاشق غذاخوری   آب: یک‌سوم لیوان

روش تهیه
1. پیاز نگینی را سرخ کنید. سپس گشنیز خرد شده و دانه‌های انار را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. کشمش را هم در ادامه بیفزایید و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.
2. برنج را آبکش کنید، سپس ته‌دیگ مورد نظر را کف قابلمه بگذارید و یک لایه برنج، مقداری ادویه پلویی، کمی از مخلوط انار و به میزان لازم زعفران دم کرده روی برنج بریزید. این کار را در چند مرحله انجام دهید تا ترکیب برنج و مواد تمام شوند. سپس پلو را دم بگذارید.
3. مرحله دوم پخت به درست کردن کوفته‌ریزه اختصاص دارد؛ بنابراین پیاز را رنده و با زعفران، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گوشت چرخ‌کرده مخلوط کنید.
4. مواد را به شکل کوفته‌های کوچک شکل دهید و قلقلی کنید.
5. داخل تابه‌ای روغن یا کره ریخته و کوفته‌ها را در آن سرخ کنید. سپس روی کوفته‌ها آب بریزید تا بپزد. در ادامه یک قاشق رب انار بیفزایید.
6. در پایان پلو را در ظرف مورد نظر سرو کنید و کوفته‌ها را روی آن بریزید.

نکـته‌
در تهیه این پلو بهتر است که برنج را حین آبکش‌کردن، کمی زنده‌تر از حد معمول بردارید تا از خمیر‌شدن یا له شدن آن هنگام ترکیب با مواد دیگر جلوگیری شود.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید