منو باید باشخصیت باشد!
آشپزان یکی از شناختهشدهترین و شلوغترین فستفودیهای پایتخت با شتاب در حال تدارک سفارش مشتریان هستند: کاربونارا با سس زغالی 4بشقاب، سالاد استوایی یک کاسه متوسط، 2تا مینیساندویچ خاویار مدیترانهای و یکی هم خاویار بلوگا. یونس، سالخوردهترینشان است: «زمان ما غذا با عطر و طعمش خوشمزه و دلپذیر بود نه با اسم و رسمش؛ آن هم این جور اسم و رسمهای عجیب و غریب که زبان آدم را گره میاندازن... این کاربونارا را ببینین، همان ماکارونی خودمون است با یه مشت ادویه و چاشنی جدید!»