• جمعه 6 مهر 1403
  • الْجُمْعَة 23 ربیع الاول 1446
  • 2024 Sep 27
شنبه 27 مرداد 1403
کد مطلب : 232939
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/66EKR
+
-

ارتباط گوشت قرمز و دیابت

نتایج یک بررسی جدید نشان‌ می‌دهد دریافت بیش از اندازه آهن موجود در گوشت قرمز که به «آهن هِم» معروف است می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع۲ را افزایش دهد. مطالعه انجام شده از سوی متخصصان آمریکایی نشان می‌دهد افرادی که بیشترین مواد غذایی سرشار از آهن هِم (که به‌طور عمده در گوشت قرمز و سایر فرآورده‌های حیوانی موجود است) مصرف می‌کنند، ۲۶درصد بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع۲ قرار دارند. «فرانک هو» پروفسور تغذیه و اپیدمیولوژی دانشگاه هاروارد معتقد است این مطالعه بر اهمیت انتخاب‌های غذایی سالم در پیشگیری از دیابت تأکید می‌کند.

این خبر را به اشتراک بگذارید