پنیر ازجمله غذاهای مورد علاقه ایرانیهاست و خواص زیادی دارد. در تحقیقات جدید هم مشخص شده که پنیر سالم میتواند تأثیر مثبت بر شاخصهای پیری سالم داشته باشد، اما کدام پنیرها سالمترند؟ ضیاالدین مظهری، متخصص تغذیه در اینباره به همشهری میگوید: «تنوع این محصول غذایی بسیار زیاد است و حتی در کشوری مثل فرانسه ۲۶۰نوع پنیر وجود دارد، اما نکته مهم اطمینان از تولید بهداشتی و اصولی آنهاست. با وجود تنوع هم، پنیرهای پاستوریزه چنانچه بر مبنای صحیح پاستوریزه شوند، سالمتر هستند. مراکز تولید این نوع پنیرها هم در انواع مدلها و با اسامی گوناگون در کشور فعال هستند که مجوزهای لازم را از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو دریافت میکنند. او همچنین بر سالم بودن شیری که از آن پنیر تولید میشود، تأکید میکند و میگوید: «پنیرهای محلی و پنیرهایی که چندینماه در آب نمک غلیظ نگهداری نشدهاند، نهتنها برای سلامت مفید نیستند که میتوانند مضر و خطرناک هم باشند.»
چهار شنبه 10 مرداد 1403
کد مطلب :
231373
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/VmRK9
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved