مستند شبکه الجزیره
جنگجویان کیبورد بهدست
مستند گزارش شبکه الجزیره یکی از مستندهای دیدنی درباره فعالیتهای سایبری منافقین در کشور آلبانی است. در این مستند گزارشگر توضیح میدهد که آنها ردپای یک کارخانه ساخت اکانت ضدایرانی را در آلبانی پیدا کردهاند اما مجاهدین با درخواست ما برای مصاحبه موافقت نکردهاند. گزارشگر در ادامه میگوید که برای کسب اطلاع از فعالیت این مرکز، سراغ چند نفر از افراد فراری از این گروه رفته که در آلبانی ماندهاند. تماشای این مستند به روایت این افراد، نشان میدهد این جنگجویان کیبورد بهدست چگونه با سوءاستفاده از رسانههای اجتماعی قصد تغییر حکومت ایران را داشتهاند. اعضای سابق گروهک تروریستی منافقین در مقابل دوربین الجزیره میگویند که آنها دستورات را بهصورت روزانه و با توجه به مسائل مهم در جریان در ایران دریافت میکردهاند؛ مسائلی مثل گرانیها، فقر، بیکاری و... و با توییت کردن و بزرگنمایی این موضوعات، مطالبی را جلو چشم مردم دنیا قرار میدادهاند.
هدف آنها مقصر دانستن جمهوری اسلامی به هر شکل ممکن بوده؛ وظیفهای که بهصورت روزانه به آن مشغول بودهاند. البته تمام این فعالیتها و توییت کردنها توسط تیم پشتیبانی انجام میشده است. سرکردگان منافقین در دستورات خود به آنها میگفتهاند به چه موضوعی بپردازند. به اعتقاد آنها آنقدر اخبار جعلی و پروپاگاندا وجود داشته که میتوانستهاند بهراحتی جریانی را در داخل ایران ایجاد و موج سواری کنند.
مستند ذره بین
روایت نیروهای سایبری منافقین خلق
این مستند روایتی است از روزهای آغازین انقلاب اسلامی که مفهوم نفاق بهترین مصداقش را یافت. مجاهدین خلق ایران گروهکی که سرانش جایگاه مردمی نداشتند، دست بهکار شدند تا خشم خود را علیه مردم بیدفاع بهکار بگیرند. ترورهای دهه 60 و خدمتی که این گروه با آغاز جنگ تحمیلی به رژیم بعثی کردند هیچگاه از یاد مردم غیور ایران نخواهد رفت. دستاورد آتش نفاقی که در ایران برپا کرده بودند، 17هزار ترور از مردم میهنشان بود. از مردم عادی و کسبه بازار گرفته تا مسئولان بلندمرتبه همه را برای رسیدن به اهداف پلیدشان نشانه گرفته بودند با این خیال خام که بتوانند مردم را با خود همراه کنند. آنچه در این مستند اهمیت دارد تماشای تصاویری آرشیوی از جنایات این گروهک است که در دهه 60رقم خورد. همچنین شما میتوانید در این مستند خوش خدمتی منافقین به اربابان و حامیان خود از کشورهای آمریکا و رژیم بعثی عراق را مشاهده کنید. با پایان یافتن جنگ تحمیلی و ناکامی این گروهک، برای دستیابی به اهداف خود این بار در فضای مجازی فعالیت گسترده خود را ادامه دادند. استراتژی آنها این بار به آشوب کشیدن خیابانها و مدارس و دانشگاههای ایران بود. شبکههای اجتماعی با توجه به فراگیری،کانون اصلی فعالیت بود. روایت افراد فریب خورده و جدا شده از گروهک منافقین به ما نشان میدهد که این گروه تا چه اندازه در فضای مجازی و با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی برای خود حاشیه امنی فراهم کرده بود.
شنبه 16 دی 1402
کد مطلب :
214628
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/RgDQR
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved