• جمعه 6 مهر 1403
  • الْجُمْعَة 23 ربیع الاول 1446
  • 2024 Sep 27
چهار شنبه 2 خرداد 1397
کد مطلب : 17355
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/wkY8
+
-

افزایش تعداد زوجین نابارور؛ عامل مؤثر کاهش نرخ موالید

عضو کمیسیون بهداشت مجلس نرخ رشد جمعیت کشور را 1.6درصد دانست و گفت: برای حمایت از زوجین نابارور سرانه بیمه‌ها باید افزایش یابد. محمدنعیم امینی فرد در گفت‌وگو با خانه ملت، با یادآوری وجود 3میلیون زوج نابارور در کشور با انتقاد از اینکه بیمه‌ها حمایت مناسبی از زوجین نابارور ندارند، گفت: به‌دلیل عدم‌اختصاص سرانه اندک به بیمه‌ها و تکالیف زیاد آنها از توانمندی کافی برخوردار نیستند و نمی‌توانند هزینه درمان پایدار را متقبل شوند.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس افزود: هر چند هزینه درمان ناباروری در مقیاس جهانی پایین است اما در مقابل متوسط سرانه اقتصاد کشور بسیار بالاست زیرا داروهای ناباروری بسیار گران قیمت و تحت پوشش بیمه‌ها نیستند. وی ادامه داد: از سویی جراحی‌ها و روش‌های مختلف مانند اهدای جنین تحت پوشش بیمه نیستند و علت آن عدم‌توانمندی بیمه‌هاست. این نماینده مردم در مجلس دهم، با یادآوری سرانه اندک و ناچیز بیمه‌ها، تصریح کرد: بیمه‌ها با این سرانه اندک نمی‌توانند انجام وظیفه کنند و از سویی افزایش تکالیف و وظایف زمینه بروز مشکلات زیادی را برای آنها فراهم کرده است. برای حمایت از زوجین نابارور نیاز است مانند اغلب کشورها سرانه بیمه‌ها را افزایش داد البته تمامی جمعیت روستایی تحت پوشش رایگان بیمه قرار دارند و همچنین تنها 2درصد کارکنان دولت حق بیمه پرداخت می‌کنند و 5درصد مابقی را دولت می‌پردازد.

امینی فرد افزود: البته ردیف‌های متمرکزی در راستای اجرای سیاست‌های جمعیتی برای حمایت از زوجین نابارور پیش‌بینی شده است و براساس آمار 85درصد تعرفه دولتی را می‌توان از این طریق تأمین کرد که این گام مهمی است البته با توجه به منابع ناپایدار بیمه‌ها تا زمانی که نرخ مشارکت مردم در بیمه به نرخ معقولی نرسد نباید امیدی به رفع مشکلات بیمه‌ها داشت. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه افزایش سن ازدواج عاملی مؤثر در بروز ناباروری است، تصریح کرد: عوامل اقتصادی و فرهنگی در افزایش سن ازدواج مؤثر بوده و از سویی ازدواج‌ها نیز ناپایدار است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید