• پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403
  • الْخَمِيس 16 شوال 1445
  • 2024 Apr 25
دو شنبه 15 اردیبهشت 1399
کد مطلب : 99879
+
-

چند نکته برای تغذیه بهبودیافتگان کرونا


      مصرف منظم صبحانه و 2 تا 3 میان‌وعده برای تامین انرژی روزانه را فراموش نکنید.
      استفاده از عسل برای تقویت سیستم ایمنی و مهار سرفه.
     استفاده از منابع غذایی ویتامین C مانند مرکبات به‌دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی.
      مصرف موز یا زنجبیل در مواردی که حالت تهوع وجود دارد.
      استفاده از منابع غذایی ویتامین A که سبب حفظ یکپارچگی مخاط تنفسی می‌شود؛ مانند زرده تخم‌مرغ و گوشت و ماهی.
      اضافه کردن مقداری پودر سبوس خوراکی به غذاهایی همچون‌آش، سوپ یا سالاد برای جلوگیری از یبوست.
      مصرف روزانه میوه و سبزی تازه یا سبزی آبپز.
      اضافه کردن سیر، پیاز و زنجبیل به غذاها که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
      استفاده از زردچوبه در تهیه غذا به‌علت خاصیت ضد‌التهابی.
      مصرف سوپ و ‌آش داغ.
      استفاده از منابع کربوهیدرات پیچیده و نشاسته‌ای همچون برنج، سیب‌زمینی و نان سبوس‌دار.
      استفاده از روغن گیاهی یا نباتی شامل آفتابگردان و سویا به‌منظور تامین بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه و تامین برخی اسید‌های چرب ضروری.
      مصرف مقادیر زیاد مایعات مانند آب، آبمیوه طبیعی و آب سبزی‌های تازه.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید