چند نکته برای روزهداری سالمتر
برای پیشگیری از بوی دهان، بعد از سحری خوردن، دهانتان را با آب و نمک بشویید.
به جای آبمیوههای طبیعی، خود میوه را بخورید. فیبر میوه کمک میکند تا هم مدت بیشتری سیر بمانید، هم کمتر تشنه شوید و هم گوارش و دفع راحتتری داشته باشید و دچار یبوست نشوید.
بلافاصله بعد از سحری خوردن نخوابید و لااقل یک ساعت فاصله میان وعده سحری و خواب ایجاد کنید.
هنگام سحر نوشیدنیهای اسیدی و ترشمزه و نوشیدنیهای گازدار نخورید. چون باعث اشکال در هضم میشود و در طول روز احساس ورم و درد معده خواهید داشت.
برای داشتن احساس سیری بیشتر، در وعده سحری از آجیلهای خام مثل گردو، بادام و فندق استفاده کنید. البته در خوردن این آجیلها زیادهروی نکنید چون باعث چاقی میشوند. یک مشت آجیل برای سیر ماندن شما در طول روز کافی است.
سوسیس و کالباس، غذاهای سرخکرده، غذاهای کنسروی، غذاهای خیلی شیرین (مثل زولبیا و بامیه یا حلوا و شلهزرد)، غذاهایی که دارای رب گوجهفرنگی و ادویه هستند باعث افزایش تشنگی میشوند.
برای پیشگیری از تشنگی در طول روز، سحر شربت خاکشیر و عسل یا تخم شربتی و عسل بنوشید.
اگر اهل ورزش هستید و میخواهید در ماه مبارک رمضان هم ورزشتان را ادامه دهید برنامه خود را طوری طراحی کنید که تمریناتتان را در ساعات پایانی روز انجام دهید و بلافاصله بعد از تمرین افطار کنید. اگر بعد از اذان مغرب تمرین میکنید باید افطاری بسیار سبک داشته باشید و یک ساعت بعد از افطار، تمرین خود را شروع کنید. در ماه رمضان، برنامه تمرینی خود را سبکتر کنید تا به بدنتان فشار وارد نشود.