پذیرایی گرم
آشفروشیها
حالا که بحث از اردبیل و غذاهای محلی آن شد، یاد آشها افتادیم؛ مخصوصا آش دوغ و آش رشته و آش شلهقلمکار. در این روزهای سرد زمستانی، چه چیزی بهتر از نشستن پشت میز و خوردن آش داغ؟ اصلاً تفریح و شکمگردی بیشتر مردم در همین آش خوردنها خلاصه میشود؛ هم طعم خوبی دارد، هم خوشمزه است، هم ارزان تمام میشود و هم اینکه مناسب این روزهای سرد است. تهران هم تا دلتان بخواهد آشفروشی داشته و دارد. اصلاً بعضی از برندها را به همین آشهایی که دارند میشناسیم. همین الان، به تجریش و امامزاده صالح یا به شهرری و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) که بروید، حتماً چند مغازه را مشاهده خواهید کرد که فقط دارند آش میپزند و تحویل مردم میدهند. ضمن اینکه برخی رستورانها و سفرهخانهها هم در منوی خودشان، آشهای مختلفی دارند. ازجمله آشفروشیهای معروف شهر میتوان به سیدمهدی در زعفرانیه، نیکوصفت در انقلاب، آشفروشهای حوالی تجریش و امامزاده صالح، دایی در باغ سپهسالار، دارچین در ستارخان، آشفروشهای دربند، درکه، فرحزاد و... اشاره کرد. آشفروشیهای سیار هم یادتان نرود؛ در این سرما میچسبد.