• پنج شنبه 30 فروردین 1403
  • الْخَمِيس 9 شوال 1445
  • 2024 Apr 18
شنبه 18 خرداد 1398
کد مطلب : 57817
+
-

سوپ ذرت تابستانی


بهارکم‌کم به روزهای پایانی‌اش می‌رسد و تابستان تازه نفس با خوراکی‌های خوشمزه و رنگارنگش در راه است. خوردن یک سوپ خوشمزه با ترکیبی از سبزیجات متنوع در روزها یا شب‌های تابستان حسابی دلچسب است. در بخش آشپزی این شماره طرز تهیه سوپ ذرت تابستانی را معرفی می‌کنیم. 

مواد لازم: 

روغن زیتون خالص: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز متوسط خرد شده: ۲ عدد
کدوی زرد متوسط خرد شده (در حدود ۵۰۰ گرم): ۲ عدد
آویشن تازه: ۳ قاشق چایخوری
عصاره مرغ یا عصاره سبزیجات کم نمک: یک قوطی (۳۹۵ میلی لیتر)
نمک: 4/1 قاشق چایخوری
دانه ذرت تازه: ۱ پیمانه
آبلیموی تازه: ۱ قاشق چایخوری
پنیر فتای خرد شده: 4/1 پیمانه

طرز تهیه: 

روغن را در ظرف بزرگی روی حرارت متوسط می‌گذاریم و با اضافه کردن پیاز یک دقیقه آن را تفت می‌دهیم. کمی بعد کدو و یک قاشق چایخوری آویشن را به مدت 3 تا 5 حرارت در پیاز داغ می‌دهیم. البته برای نرم شدن کدوها بهتر است در این مدت ‌گاه آن را هم بزنیم. همچنین در ادامه با اضافه کردن عصاره مرغ و نمک و آب، آن را به مدت 5 دقیقه حرارت می‌دهیم تا کدوها نرم و شفاف شوند و آب سوپ به نقطه جوش برسد. مواد را داخل مخلوط کن ریخته به‌صورت پوره یکنواخت درمی‌آوریم. ترکیب پوره شده را داخل قابلمه می‌ریزیم و پس از اضافه کردن ذرت روی حرارت متوسط 3تا 5 دقیقه به حال خود می‌گذاریم. بعد از این مدت سوپ را از روی حرارت برداشته و به آن آبلیمو اضافه می‌کنیم. در پایان بعد از خنک شدن و ریختن داخل ظرف با آویشن و پنیر فتا سوپ را به دلخواه تزیین می‌کنیم. 

این خبر را به اشتراک بگذارید