بهار، فصل رویش و تولد دوباره و نماد سرسبزی است. به همین دلیل سبز کردن جوانه گیاهانی مانند گندم، ماش و عدس و... به اصطلاح سبزه گذاشتن به نشانه رویش و زایش از اجزای جدا نشدنی سفره هفتسین است. بیشک این روزها بسیاری از خانمهای خانه در کنار خانهتکانی و شلوغیهای آخر سال یک ظرف گندم برای سفره هفتسین سال نو خیس میکنند. اما پیش از شروع سبزهگذاشتن بد نیست به چند نکته توجه کنید. حتماً بذرهایریز مانند عدس، ماش و... 12 ساعت و بذرهای درشت 24 تا 36 ساعت باید خیس شوند. نور کافی رمز موفقیت است و در صورت نبود آن از نور مصنوعی کمک بگیرید. سبزه بیشتر از 2 یا 3 بار نیاز به آبیاری ندارد و برای رشد، نیاز به محیط گرم دارد. روزی 3 ساعت سبزه را در هوای آزاد بگذارید. اضافات سبزه را هرس کنید تا سبزه شما زیباتر شود.
شنبه 11 اسفند 1397
کد مطلب :
49498
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved