• پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403
  • الْخَمِيس 16 شوال 1445
  • 2024 Apr 25
پنج شنبه 5 مهر 1397
کد مطلب : 32031
+
-

ویژگی‌های قارچ

صدف کوهکن/متخصص تغذیه

این جمله که «خورش‌ها را با قارچ به جای گوشت درست می‌کنم، چرا که پروتئین‌اش بالاست» نه‌تنها اشتباه است بلکه قارچ حتی منبع پروتئینی قابل مقایسه با گوشت، تخم‌مرغ، مواد لبنی، عدس یا سویا هم محسوب نمی‌شود. هر 100 گرم قارچ حدود 3,1گرم پروتئین و در مقابل هر 100 گرم گوشت  26گرم پروتئین دارد. قارچ اما سرشار از ویتامین‌های گروه B، اسید فولیک، مواد معدنی سلنیوم، مس و پتاسیم است. از سرطان و بیماری‌های قلبی پیشگیری می‌کند و افرادی که در پی کاهش وزن یا تقویت هستند به ‌دلیل کم کالری بودن می‌توانند از آن بهره‌مند شوند. همچنین غذای مناسبی برای مبتلایان به دیابت و افرادی که در پی بهبود سیستم ایمنی هستند به شمار می‌آید.

این خبر را به اشتراک بگذارید