• شنبه 1 اردیبهشت 1403
  • السَّبْت 11 شوال 1445
  • 2024 Apr 20
دو شنبه 26 شهریور 1397
کد مطلب : 30903
+
-

سلامت

سلامت
سلامت


صدف کوهکن/ متخصص تغذیه
خیار، خوراکی کم کالری (16کالری در هر صد گرم)، پر ویتامین و دارای مواد معدنی است که از سبد میوه تا همراه غذای اصلی، مخلوط با نوشیدنی‌ها و به‌عنوان میان وعده به‌خصوص اگر در پی کاهش وزن هستید، قابل استفاده است. تحقیقات جدید ثابت کرده که کوکوربیتاسین (cucurbitacins) موجود در خیار از گرفتگی رگ‌های قلب یا آترواسکلروزیس جلوگیری می‌کند. خیار حاوی ویتامین k است که برای انعقاد خون لازم است. آنتی اکسیدان‌ها و پتاسیم موجود در آن نیز برای سلامت کلیه‌ها، مثانه، کبد و پانکراس مفید است. خیار، خوراکی مفیدی برای افراد مبتلا به دیابت به شمار می‌آید و با آب و فیبر بالایی که دارد از کم آبی بدن، یبوست و مشکلات گوارشی پیشگیری می‌کند.

این خبر را به اشتراک بگذارید