• پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403
  • الْخَمِيس 16 شوال 1445
  • 2024 Apr 25
دو شنبه 31 شهریور 1399
کد مطلب : 110830
+
-

تغییر 30درصدی مزه‌ها در هواپیما

تغییر 30درصدی مزه‌ها در هواپیما

نیویورک: پس از اینکه برای بسیاری از مسافر‌های هواپیما این پرسش مطرح می‌شد که چرا مزه غذا‌ها و نوشیدنی‌ها در این وسیله نقلیه متفاوت به‌نظر می‌رسد دانشمندان علت آن را کشف کردند. به‌گزارش یورونیوز، نتایج یک مطالعه نشان داد مزه‌های شیرین و شور حدود 30درصد در هواپیما کاهش می‌یابد. علت این موضوع جدای از خشکی هوا در این وسیله نقلیه به‌دلیل افت اکسیژن موجود در خون سرنشینان‌ نیز هست.

این خبر را به اشتراک بگذارید