• پنج شنبه 30 فروردین 1403
  • الْخَمِيس 9 شوال 1445
  • 2024 Apr 18
شنبه 4 مرداد 1399
کد مطلب : 105722
+
-

کاهش صادرات زعفران

کاهش صادرات زعفران


‌رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه صادرات زعفران در دوران کرونا ۱۵ تا ۲۰ درصد از نظر وزنی کاهش یافته است، گفت: با شیوع کرونا، محصولاتی برای کشورها اهمیت پیدا کرده که از نظر امنیت غذایی اولویت بالایی دارند ضمن اینکه شاهد کاهش قدرت خرید مردم نیز هستیم. علی شریعتی مقدم افزود: همچنین تعطیلی رستوران‌ها، ایرلاین‌ها و مجالس نیز باعث کاهش مصرف زعفران شده است.به گفته او صادرات زعفران قبل از شیوع کرونا افزایش جزئی داشت اما بعد از کرونا با کاهش مواجه شد.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید